AGF nægter at tale om udebanekompleks

AGF har ikke vundet en reel sejr på udebane i denne sæson, men træner Wieghorst afviser at tale om komplekser.

AGF har problemer på udebane i denne sæson af Alka Superligaen. Holdet har skrabet bare seks point sammen og har lukket 15 mål ind i otte udekampe.

Fire nederlag, tre uafgjorte og så altså den famøse sejr på skrivebordet mod Hobro er alt, hvad det er blevet til for "de hvide" fra Aarhus.

Kun ligaens bundprop fra netop Hobro har haft en ringere pointhøst indtil nu, som kun har formået at hente tre point på fremmed græs.

Men selvom AGF ikke har formået at spille sig til en sejr på udebane, så nægter træner Morten Wieghorst at tale om et kompleks.

- Jeg går ikke så meget op i komplekser og den slags. Det er ikke sådan, at vi sidder og ryster i bukserne, når vi spiller på udebane.

- Man kan godt sidde og kigge på tallene, hvor det måske ser skidt ud. Men der vil man også kunne se, at det er utrolig tæt mellem de nederste hold i tabellen, siger Wieghorst.

Her tænker han på OB, Viborg og Esbjerg, der alle har skrabet syv point sammen væk fra eget græs.

- Det, at skulle spille på udebane, er ikke en ekstra udfordring for os. Vi skal arbejde hårdere og få det offensive spil til at flyde bedre.

- Vores problemer består i højere grad af, at vi skal være bedre til at skabe chancer, når vi kommer frem ad banen. Det gælder både på ude- og hjemmebane, og det må vi hjem og arbejde på, siger Wieghorst.

AGF-spiller Jens Jønsson er træt af situationen, men vil hellere rette fokus mod at spille bedre.

- De sidste mange sæsoner har det handlet om, at vi ikke har kunnet vinde på hjemmebane. Og nu er det udebane. Jeg tror ikke, at der er et system i det.

- Vi skal forbedre os på mange parametre, og udebane er selvfølgelig én af dem, men ikke noget vi lægger ekstra fokus på, siger Jønsson.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.