AGF's ligatopscorer imponerer lige nu

Aron Jóhannsson scorede igen to mål i en kamp, og islændingen er en afgørende brik i AGF's succes.

AGF's ligatopscorer imponerer lige nu

Aron Jóhannsson var med sine to mål - igen - en afgørende faktor, da AGF's scorede sin tredje superligasejr på stribe via 3-2 hjemme over FC Midtjylland mandag aften.

Det er også tredje superligakamp i træk, at den 21-årige islænding ender som dobbelt målscorer, og det er ikke tilfældigt.

FCM's anfører og forsvarsgeneral, Kristian Bak Nielsen, mærkede islændingens styrke helt tæt på, og han påpeger, at Aron Jóhannsson er bedre end sidste år.

- Han er jo bare megaskarp i år. Hatten af for ham, han erobrer rigtig mange point i øjeblikket. Det må være dejligt at have sådan en oppe foran, siger Kristian Bak Nielsen og uddyber, hvad Aron Jóhannsson kan:

- Han forstår at placere sig de steder, han skal. Han står hele tiden i den blinde vinkel, og det gør ham svær at spille over for, siger FCM's anfører.

Topscoreren selv nyder sin succes.

- Jeg er meget glad. Folk er begyndt at genkende mig i Aarhus, og det er sjovt, at de kommer med kommentarer. Jeg føler mig anerkendt, siger han.

AGF's cheftræner er imidlertid ikke helt tilfreds med sin unge topscorer.

- Han kan jo åbenbart både brænde og score, siger Peter Sørensen med henvisning til den kæmpechance, som Aron Jóhannsson brændte i begyndelsen af anden halvleg mod FCM.

Cheftræneren bemærker, at medspillerne er med til at sætte Aron Jóhannsson i scene.

- Casper Sloth har været med i mange af Arons mål, og i dag var det Martin Jørgensen, der satte ham i scene, siger Peter Sørensen med henvisning til Aron Jóhannssons andet mål, der faldt efter en frispilning af Martin Jørgensen.

Aron Jóhannsson har nu scoret ni mål i Superligaen. Det er to flere end FC Københavns Andreas Cornelius.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.