AGF-træner efter comeback: Vi skal kigge forbi cifrene

AGF vendte et truende nederlag til en flot sejr på 3-2 over lokalrivalerne fra Randers i en dramatisk kamp.

Alka Superligaens tidlige kamp søndag bød på lidt af et drama, da AGF hjemme slog Randers 3-2 i en kamp, der bød på to direkte røde kort og et straffespark.

AGF var ellers blevet spillet ud af banen i første halvleg og var bagud 0-2, men kom stærkt ud efter pausen og fik vendt kampen.

AGF-træner Morten Wieghorst var naturligvis stolt af sit mandskabs præstation efterfølgende.

- Vi får vendt kampen, og det er jeg meget stolt af. Men selv om sejren stjæler billedet, så er der mange ting, vi skal hjem og arbejde på.

- De har helt styr på os i første halvleg, så vi er nødt til at kigge forbi cifrene og gå hjem og arbejde, siger Wieghorst.

Kampen var meget fysisk, og temperamenterne fik ofte frit løb. Det kan skyldes, at det var et lokalbrag, mente Wieghorst.

- Der var meget tænding på, og det kan jo skyldes, at det er et lokalderby, hvor holdene har en indbyrdes historie. Men Randers er et fysisk hold, så det kan også være svært at undgå nogle hårde situationer, hvis man vil tage kampen op med dem.

Dagens helt for AGF blev Kim Aabech med to scoringer og et oplæg til det afgørende mål. Han var heller ikke tilfreds med hjemmeholdets præstation i første halvleg.

- For at sige det lige ud, så synes jeg, at vi spiller ad helvede til i første halvleg. Men vi bliver ikke sure på hinanden og kommer ud til anden halvleg med god gejst.

- Så får vi et billigt straffe, da Stephan (Petersen, red.) kaster sig og to røde kort, og det hjælper os godt på vej, men at kunne tage skeen i den anden hånd og vende resultatet mod et hold som Randers, det er stort, siger Aabech.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.