AGF-træner: FC København var klart bedre

AGF-træner Peter Sørensen medgav, at FC København var det klart bedste hold, da AGF søndag aften tabte 0-2.

AGF-træner: FC København var klart bedre

AGF missede søndag aften muligheden for at spille sig helt op i den absolutte top, da holdets stærke stime på otte ubesejrede kampe i Superligaen blev bremset af FC Københavns sejr på 2-0.

AGF-træner Peter Sørensen summerede bagefter kampen op med disse ord:

- De var klart bedre end os. Det er den enkleste og rigtigste forklaring. De havde flere chancer, og de var bedre på bolden, siger han.

Umiddelbart så det ikke ud til, at AGF nåede op på niveauet fra eksempelvis 4-2 sejren i Odense i sidste weekend, men det var gæsternes fortjeneste, mente AGF's træner.

- De gav os ikke lov til at spille på den måde, som vi har gjort i de foregående runder. Vi er aldrig bedre end modstanderne tillader, og de tillod os ikke at være gode.

- Vi havde tilløb til nogle chancer, og når man spiller mod så godt et hold, skal man slå til, på de muligheder man får. Men igen, det hang også sammen med, at de ikke gav os tid og pressede os i alle situationer, siger Peter Sørensen.

AGF måtte allerede efter 13 minutter udskifte målmand Steffen Rasmussen, og selvom indskiftede Emil Ousager ikke overbeviste, så ville Peter Sørensen ikke tørre nederlaget af på reservekeeperen.

- Det er jo den post, man nødigst vil skifte ud på, og det giver som oftest nogle rystelser. Måske det også påvirkede os lidt, men det var ikke hovedforklaringen. Det var, at FCK var bedre end os.

Næste opgave for AGF er udekampen mod Horsens på fredag.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.