AGF-træner håber på små mirakler

AGF har pludselig en teoretisk mulighed for alligevel at undgå nedrykning fra Superligaen

Jesper Fredberg har endnu ikke helt opgivet håbet om at overleve i Superligaen. Foto: Scanpix
Fodbold 18. maj 2014 14:41

AALBORG: AGF rykkede egentlig ud af Superligaen sidste søndag, men efter at holdet er blevet tilkendt en skrivebordssejr grundet Viborgs ulovlige brug af David Boysen, har AGF pludselig en teoretisk overlevelsesmulighed.

Holdet skal selv vinde ude over mesterholdet AaB, mens Sønderjyske skal tabe hjemme til FC Midtjylland. Samtidig skal de to udfald forbedre AGF’s målscore med mindst syv mål i forhold til Sønderjyske.

Et tænkt eksempel kunne være, at AGF vinder med tre mål, mens Sønderjyske taber med fire. Det er svært at forestille sig, men ikke desto mindre en chance, der skal spilles, siger AGF-træner, Jesper Fredberg.

- Det er en svær opgave, men vi må ud og søge heldet og se, om vi kan lave det lille mirakel, siger Jesper Fredberg til DR.

- Vi har hele tiden haft en aftale om, at det var vigtigt at levere et godt sidste indtryk oppe i Aalborg. Så det her ændrer ikke så meget. Nu er vi nødt til at slå AaB og sende gode tanker ned til kampen i Haderslev, hvor vi også skal have hjælp med målscoren.

Alle kampe i søndagens superligaprogram begynder klokken 17./ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...