AGF-træner: Har ikke fortrudt et sekund

Jesper Fredberg formåede ikke at sikre AGF overlevelse i Superligaen men han fortryder ikke, at han tog jobbet

AGF fyrede i slutningen af februar daværende cheftræner Peter Sørensen. Jesper Fredberg blev forfremmet fra sin stilling som assistenttræner til cheftræner, med det ene mål at sikre AGF's overlevelse i Superligaen.

Den mission mislykkedes. AGF'erne rykkede ud af Superligaen, og tilbage står Jesper Fredberg nu uden viden om, hvad der skal ske med ham i fremtiden.

- Jeg tror jeg skal hjem og have lidt ro på nu her. Jeg har brug for at tænke tingene igennem for jeg tror, at jeg har fået et par års trænererfaring på to en halv måned, siger Fredberg.

- Det har været hårdt, og jeg vidste godt, da jeg gik ind til det, at det ikke ville blive nemt. Der var folk der sagde 'pas nu på', men jeg har ikke fortrudt det et sekund og jeg var heller ikke i tvivl, da jeg i februar fik buddet.

- Sådan har jeg det stadig. Jeg synes bare det er vemodigt at stå og kigge tilbage på at det, vi ville ikke lykkedes, siger træneren.

Fredberg har igen og igen analyseret på, hvad der ikke har fungeret for aarhusianerne.

- Der har været nogle ting, som bare ikke er gået vores vej. Dels har vi simpelthen ikke været dygtige nok til at score mål, og heller ikke til at dække op på standardsituationer, siger Fredberg.

- Dels har vi været ramt af nogle skader, som har gjort ondt på os. Der har også været nogle få dommerkendelser, der er gået os imod, men dem skal vi ikke kommentere på for de kommenterer heller ikke på os, når vi træner dårligt.

Efter søndag aftens sidste sæsonkamp mod AaB var Fredberg alene om at forsvare AGF's sæson. Både sportschef Brian Steen Nielsen og direktør Jan Christensen måtte man se langt efter.

- Jeg synes, der har været folk i bestyrelsen og på direktionsgangen, som har stillet sig op og taget en del af de tæv, der er kommet. De har beskyttet mig så godt som de kunne, siger træneren.

- Det sætter jeg pris på, men når man er cheftræner har man et ansvar og man skal stå til regnskab. Jeg skal være den første til at erkende, at vi har fejlet med at nå vores målsætning om at overleve.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst