AGF-træner: Vi kan slå alle inklusiv FCK

AGF har klaret sig godt i ligaen, og derfor er der gode muligheder for at slå FCK, siger AGF's træner.

AGF-træner: Vi kan slå alle inklusiv FCK

Det er en god stime, som AGF har ramt i Superligaen, hvor holdet har vundet seks ud af de seneste otte opgør, og derfor er holdets træner Peter Sørensen optimistisk, når holdet søndag aften møder FCK, der fører ligaen.

- Vi er så gode, at vi på en god dag kan slå alle hold, og det gælder også FCK. Men vi skal ramme niveauet, som vi har vist på det seneste, siger Peter Sørensen.

AGF har kun fire point op til FCK, der fører ligaen med 29 point, men på det seneste har det knebet med de gode resultater for FCK, der senest tabte 0-1 mod AC Horsens.

Trods et dyk i formkurven for københavnerne, tager Peter Sørensen dog ikke let på kampen.

- Det er en stor mundfuld at få besøg af dem, vi ved godt, at vi er oppe imod det bedste hold herhjemme, men vi er optimistiske, for vi er godt kørende, og det er et godt tidspunkt at møde dem på, siger han.

AGF må dog undvære Superligaens topscorer med 12 mål, Aron Johannsson, der har pådraget sig en lyskeskade og er ude i op til tre uger.

Alligevel er Peter Sørensen fortrøstningsfuld og tror på sejr.

- Selvfølgelig er de individuelle færdigheder vigtige. Men det er spillerne på banen, der skal ramme deres højeste niveau. Vi skal stå sammen som hold og ikke bare være fokuseret på eget spil, men vi skal også tage hensyn til, hvor FCK er stærke, siger han.

Selvom AGF er ubesejret i otte kampe i Superligaen, fandt holdet ud af, at de ikke kan gå på vandet, da de tabte 2-3 til Lyngby i onsdagens pokalkamp.

De seneste to opgør i Aarhus mod FCK er begge endt uden mål.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.