AGF tror på lysere tider efter stort underskud

Aarhus Elite har fredag offentliggjort et underskud på 23,6 millioner kroner efter kostbart år i 1. division.

Aarhus Elite - selskabet bag superligaklubben AGF - tror på lysere tider efter et dyrt år i 1. division.

Fredagens netop offentliggjorte regnskab for 2014/15 endte på et minus på 23,6 millioner kroner, hvilket stort set var som forventet.

Det store underskud skyldes AGF's nedrykning til 1. division i sommeren 2014. Nedrykningen gjorde et stor indhug i omsætningen, der gik fra 108 millioner kroner til 73 millioner kroner.

Efter et år i landets næstbedste fodboldrække vendte AGF denne sommer tilbage til Alka Superligaen. Det giver nyt håb til klubben fra Fredensvang i Aarhus - og selskabet bag:

- Det er vores erklærede mål at få sportslig fremgang og økonomisk balance til at gå hånd i hånd, og vi er på rette spor.

- Både sportsligt og kommercielt har vi dog stadig et stort arbejde foran os, og vi har langt fra udnyttet det fulde potentiale, som byen og regionen rummer.

- Vi går til opgaven med stor ydmyghed, og vi er samtidig bevidste om, at vi kun ved fælles hjælp opnår succes, siger Jacob Nielsen, der er administrerende direktør hos Aarhus Elite, i regnskabet.

Direktøren glæder sig videre over stigende opbakning fra tilskuere, fans, sponsorer, partnere, frivillige og aktionærer.

- Kan vi fastholde og udbygge denne uvurderlige støtte, er jeg ikke i tvivl om, at vi vil lykkes med at skabe et fodboldhold, der på lang sigt er en fast del af toppen af dansk fodbold, og en forretning, der er i balance, siger Jacob Nielsen.

I forbindelse med fredagens regnskab opjusterer Aarhus Elite forventningerne til det igangværende regnskabsår.

Tidligere lød forventningen på et minus på 8 til 12 millioner. Nu regner man med et resultat på mellem plus to og minus to millioner kroner.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst