Agger: Stadig en del hold i spil om bronzen

Daniel Agger var skuffet efter 1-1-kampen mod AaB, fordi Brøndby kunne have sat sig markant på tredjepladsen.

Det ligner en tvekamp mellem Brøndby og Randers FC om at snuppe bronzen i Alka Superligaen.

Kun et point adskiller Brøndby på tredjepladsen og Randers på fjerdepladsen, mens Brøndby har et forspring på seks point ned til AaB og Hobro.

Brøndbys anfører Daniel Agger vil dog endnu ikke afskrive AaB i medaljekampen, efter at nordjyderne søndag spillede 1-1 ude mod Brøndby. Der resterer fem spillerunder.

- Så længe der er så mange kampe tilbage, så er der stadig en del hold i spil. Derfor ærgrer det os endnu mere, at vi ikke kunne trække fra. For det er vigtigt for os at få den tredjeplads.

- Det er det, vi går efter. Det er vores målsætning, det har vi meldt ud fra starten af, siger Agger.

AaB kunne være ni point efter, hvis ikke Brøndby havde lavet et selvmål i midten af anden halvleg. Det var Agger, som headede bolden ind i holdkammeraten Christian Nørgaard, så den gik ind i eget net.

- Hvis AaB spillede som i de første 30 minutter mod os, så er der mange point i vente for dem.

- Selvmålet må selvfølgelig ikke ske, men det sker en gang imellem. Jeg reagerede så hurtigt, jeg kunne. Det var uheldigt, bolden ramte Nørgaard. Det sker én ud af tusind gange. Det var svært at gøre noget ved, mener Agger.

Den danske landsholdsanfører havde håbet på, at Brøndby kunne have holdt nullet hele vejen.

- Vi vidste, hvad AaB kom med. Men vi troede så meget på os selv, og vi vidste, vi kunne holde nullet. Og så kræver det normalt kun en enkelt kasse, og den fik vi.

- Derfor er det endnu mere frustrerende, at AaB så fik sådan et mål. Men når det er sagt, så havde vi rigtigt mange chancer.

- Vi skulle bare have scoret - inklusive mig selv. Jeg havde et par hovedstød, som på en god dag kunne have gået ind. Nogle gange må man også tage hatten af for modstandernes målmand. Han havde nogle afgørende redninger.

- Jeg kan ikke rigtigt finde ud af, om vi bare var uskarpe, eller om han bare var ekstremt god, siger Agger.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.