Agger tager ansvaret for Skotlands scoring

Daniel Agger og Kasper Schmeichel stod begge stille, da Skotland scorede til 1-0 mod Danmark.

Liselotte Sabroe Foto: Scanpix/Liselotte Sabroe

Liselotte Sabroe Foto: Scanpix/Liselotte Sabroe

Landsholdsanfører Daniel Agger tager ansvaret for, at han og resten af landsholdet fik en uheldig indledning på kampen mod Skotland tirsdag aften.

Efter otte minutters spil udnyttede Skotland muligheden for en let scoring, da Agger og Kasper Schmeichel var uenige om, hvem der skulle tage fat i bolden. Den scoring sikrede Skotland en 1-0-sejr.

- Der er ikke så meget at sige til målet. Jeg misforstod Schmeichel fuldstændig. Da jeg kiggede op, var han på vej ud af sit mål, og jeg troede, han ville losse den væk.

- Hvis der skal placeres et ansvar, så må jeg tage det. Altså tage ansvaret og så losse bolden væk, og hvis han kom ud og lossede til den, så måtte jeg ryge ind i ham. Sådan er det. Det sker i fodbold nogle gange, og der bliver selvfølgelig taget fat i det, når det fører til mål.

- I kampen påvirkede det mig ikke. Det handlede om at komme videre, og det synes jeg også, at jeg gjorde. Jeg spillede en okay kamp efter det, siger Agger.

Målet førte til en stor diskussion mellem Agger og Schmeichel på banen. Det var nærmest et positivt tegn, mener anføreren.

- Tændingen var der, og den skal også være der. Hvis den ikke havde været der, så havde jeg først rystet på hovedet. Det er klart, at der kommer nogle ord ud, men efter det, var der ingenting, siger Agger.

Kasper Schmeichel har ikke meget at sige om målet eller den efterfølgende samtale med Daniel Agger.

- Vi holder snakken for os selv, og der er styr på det hele.

- Et mål er et mål, om det er dumt eller ej, siger Schmeichel.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.