Aggressiv vaskebjørn skudt

Mand satte aggressiv vaskebjørn af i Vejgaard og kørte sin vej lørdag eftermiddag - opdateret kl. 09.53

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Vaskebjørnen havde søgt tilflugt i et træ. Foto: Jesper Thomasen

VEJGAARD:Lørdag eftermiddag jagtede politifolk og Falck en vaskebjørn på Øster Sundby Vej i Vejgaard, hvor en vaskebjørn blev set løbe rundt.

Ifølge vagtchef Henrik Beck fra Nordjyllands politi så folk en mand stoppe sin bil og sætte en kasse på vejen. Ud af kassen løb en vaskebjørn.

Vaskebjørnen var ikke til at komme i nærheden af, fordi den var aggressiv, så jagten endte med, at en skytte fra Falck skød vaskebjørnen, som sad i et træ.

Burde have ringet

Henrik Beck slår fast, at ejeren af vaskebjørnen har båret sig temmelig uheldigt ad.

- Sådan behandler man ikke dyr, siger Henrik Beck, der tilføjer, at ejeren burde have ringet til Zoo og fortalt, at han gerne ville af med sin vaskebjørn.

Politiet fik i løbet af eftermiddagen en del henvendelser fra folk, der mente at vide hvem vaskebjørnens ejer var, men søndag morgen var det endnu ikke lykkedes at finde frem til manden.

Er ikke lovligt

- Vi er vi ude at lede efter en fyr, som flere henvendelser peger på. Han har i hvert fald været i besiddelse af en vaskebjørn, siger Henrik Beck.

- Det er ikke lovligt at skille sig af med en vaskebjørn på den måde. Han skal sigtes for overtrædelse af dyreværnsloven, og så bliver han da også præsenteret for de udgifter, der har været i forbindelse med, at den er blevet skudt, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.