Ahlmann: Det, jeg har kæmpet for

Jakob Ahlmann kunne ikke have ønsket sig et bedre comeback på hjemmebane

Foto: Torben Hansen

Foto: Torben Hansen

AALBORG:14 måneder efter at Jakob Ahlmann blev knæskadet i en kamp mod FC Midtjylland, var backen søndag aften endelig tilbage i AaB’s startopstilling.

Og Jakob Ahlmann kunne ikke have ønsket sig et bedre comeback end en 4-1-sejr hjemme på NORDJYSKE Arena over Brøndby.

- Jeg har savnet det helt vildt. Det er det her, jeg har kæmpet for i de mange sure måneder med genoptræning. At man så kan komme tilbage i sådan en kamp gør det bare endnu mere fantastisk, siger Jakob Ahlmann.

Han var endda med til at sætte sit hold godt i gang, da han efter ni minutters spil stod for oplægget til Lukas Spalvis’ 1-0-scoring. De to AaB-spillere, der i sidste sæson brugte mange timer sammen med genoptræning efter deres respektive korsbåndsskader.

- Det var rigtig vigtigt for mig at få en god start, og det oplæg var med til at lette det hele. Det var også vigtigt for holdet, for det tidlige føringsmål gav en tro og en selvtillid, vi kunne bruge i resten af opgøret. Et mål er et mål, men Lukas og jeg har en historik sammen, og jeg ønsker, at han får stor succes, så jeg var rigtig glad for at se ham heade den ind, siger Jakob Ahlmann, der fik 90 minutter på banen mod Brøndby.

- Lige nu er jeg der, hvor jeg gerne vil være, men jeg ved selvfølgelig også, at jeg har mere i mig. Efter 14 måneder ude er 90 minutter ikke nok til, at man er tilbage på 100 procent. Jeg er rigtig godt tilfreds med, hvordan det forløber fysisk for mig i øjeblikket, så nu skal jeg bare bygge på, siger Jakob Ahlmann.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.