Ahlmann på den anden side af smerterne

AaB’s venstreback står til fjerde startplads på stribe

Jakob Ahlmann ser langt om længe ud til at være kommet ud på den anden side af sit skadesmareridt. Arkivfoto: Michael Bygballe

Jakob Ahlmann ser langt om længe ud til at være kommet ud på den anden side af sit skadesmareridt. Arkivfoto: Michael Bygballe

AALBORG:Et langt skadesmareridt ser efterhånden ud til at være slut for AaB-backen Jakob Ahlmann, der i søndagens kamp mod Brøndby IF på NORDJYSKE Arena ser ud til at få sin fjerde startplads på stribe - det er den længste stime af kampe i streg siden den frygtelige korsbåndsskade, der satte ham ud af spillet i sensommeren 2014.

- Det er utroligt dejligt at få lov til at spille en del kampe i streg. Jeg har været igennem en meget lang og svær periode, og det er fantastisk at kunne træne med hver dag i stedet for at sidde alene i styrkerummet og også at spille med i kampene. Det gør bare, at hverdagen bliver en del sjovere, siger en glad Jakob Ahlmann.

For bare et par måneder siden havde det været utænkeligt, at Jakob Ahlmann kunne spille to kampe på en uge. På træningslejren i Tyrkiet blev han ramt af tilbagefald i forhold til korsbåndsskaden, og når han fik spilletid, så bød dagene efter kampene på massive smerter.

Men sådan er det ikke mere.

- Det er svært at sige, hvad det er, der har ændret sig, for vi har egentlig ikke lavet så meget om i forhold til den behandling og den restitution, jeg får. Jeg tror, at det er tiden, der langsomt har gjort sin indvirkning, og så er jeg måske også blevet lidt bedre til ikke at presse mig selv for hårdt og tage den med ro, når det er nødvendigt. Smerterne er ikke helt væk endnu, men det er langt bedre, siger Jakob Ahlmann.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.