- Ahlmann-valg er en investering

Venstrebacken skal have så mange kampe som muligt for at komme tilbage på sit topniveau, siger Lars Søndergaard

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Jakob Ahlmann er tilbage i startelleveren for AaB. Arkivfoto: Torben Hansen

AALBORG:Der gik ikke mange minutter, før Lars Søndergaard blev belønnet for at lade Jakob Ahlmann starte inde for AaB mod Brøndby.

Et ualmindeligt godt indlæg i panden på Lukas Spalvis resulterede i en tidlig scoring, som grundlagde storsejren på NORDJYSKE Arena.

- Jeg ved ikke, om jeg er overrasket over den gode præstation. Han har vist et højt niveau på det seneste ved træning og sine indhop. Jeg var rimelig tryg, men jeg var også spændt på, om han kunne klare 90 minutter, siger Lars Søndergaard.

Og det kunne han. Afløseren på venstre back, Patrick Kristensen, var meldt klar til kamp, men det blev alligevel Jakob Ahlmann, der har været ude med en skade i 14 måneder, som startede inde.

- Patrick har været væk en stor del af ugen, og det betyder jo noget. Men på et eller andet tidspunkt skulle Ahlmann jo starte, og han er vores eneste reelle venstreback, siger Lars Søndergaard.

- Det er ikke til at sige, hvornår det bedste tidspunkt er at smide Ahlmann ind. Det er en investering i fremtiden, for han skal have så mange kampe som muligt, før han er på sit gamle niveau.

I dag restituerer Jakob Ahlmann sammen med resten af startelleveren. Thomas Enevoldsen blev skiftet efter 32 minutter med maveonde. Han forventes tilbage på træningsbanen onsdag.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.