Ahlmann var groggy

Forsvarsspilleren fik en skalle af Charlie Davies

Der var stor tumult i slutminutterne, da Charlie Davies nikkede Jakob Ahlmann en skalle. Foto: Lars Pauli

Der var stor tumult i slutminutterne, da Charlie Davies nikkede Jakob Ahlmann en skalle. Foto: Lars Pauli

RANDERS:AaB’s venstre back Jakob Ahlmann var stadig en smule omtumlet, da han efter kampen kom ud til de forsamlede journalister. Her kunne han fremvise en næse, der var en smule medtaget efter et hektisk sammenstød med Charlie Davies i slutminutterne.

De to spillere havde en meget energisk nærkamp, der endte med et frispark til AaB, og så så amerikaneren sort, og nikkede Ahlmann en skalle.
- Vi har en meget hård nærkamp dernede, og så slutter den med, at han laver et frispark på mig. Og så er det næste, jeg kan huske, at jeg ligger og har ondt i næsen. Jeg var selv i tvivl om, hvad der skete, men holdkammeraterne siger, at han nikker mig en skalle, sagde en stadig lettere overrasket Jakob Ahlmann efter kampen.
- Vi havde en hård nærkamp, og vi var nok begge to lidt oppe i det røde felt. At han så vælger at hoppe ind i mig, det må han jo så selv om, siger han.
AaB holdt fast i sejren, der blev sikret med et flot mål fra Nicklas Helenius i første halvleg, men slutminutterne blev særdeles hektiske, da Randers lagde et stort pres.
- Det er ikke bevidst, vi trækker os tilbage. De presser godt, og vi er ikke lige så gode med bolden, som vi var i første halvleg, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.