Ajax misser Chelsea-møde efter straffedrama

Lasse Schöne var en af to Ajax-spillere, som brændte i straffesparkskonkurrencen mod Steaua Bukarest.

Ajax misser Chelsea-møde efter straffedrama

En ordentlig portion danskere røg sent torsdag aften ud af Europa Leagues 1/16-finaler, da Ajax Amsterdam efter en straffesparkskonkurrence tabte til rumænske Steaua Bukarest.

Dermed er Christian Eriksen, Christian Poulsen, Viktor Fischer og Lasse Schöne ikke længere med i turneringen, hvor kvartetten ellers kunne have mødt Chelsea i 1/8-finalen.

Den fornøjelse tilfalder i stedet for rumænerne, som vandt torsdagens returkamp i Bukarest med 2-0 - de samme cifre, som Ajax vandt det første opgør med.

Efter den forlængede spilletid stod der stadig samlet 2-2, og så skulle der en straffesparkskonkurrence til for at afgøre dysten.

Mens Christian Eriksen scorede sikkert for Ajax, så brændte Schöne og holdkammeraten Niklas Moisander.

Steaua Bukarest, som i gruppespillet var med til at sende FC København ud af turneringen, scorede på holdets fire første forsøg og vandt 11-meter-dysten med 4-2.

Christian Eriksen og Christian Poulsen spillede hele returkampen for Ajax, mens Viktor Fischer blev skiftet ud med lidt under 10 minutter tilbage af den ordinære spilletid. Schöne blev sendt på banen efter 70 minutter.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst