Ajax udlejer Lucas Andersen

Den tidligere AaB’er spiller i denne sæson for Willem II

Arkivfoto: Michael Koch

Arkivfoto: Michael Koch

AMSTERDAM:Det danske fodboldtalent Lucas Andersen skal i resten af den påbegyndte sæson tørne ud for Willem ll i Æresdivisionen.

Tirsdag aften meddeler både Willem II og Ajax Amsterdam, hvor Andersen er på kontrakt, at offensivspilleren bliver udlejet i et år.

Allerede i sidste uge skrev det hollandske medie Voetbal International om den kommende aftale, som nu viser sig at være god nok.

20-årige Andersen har haft svært ved at bide sig fast på storholdet fra Amsterdam og får nu større chance for regelmæssig spilletid.

Lucas Andersen blev siet fra den danske trup til U21 EM denne sommer, og i de første kampe i Æresdivisionen, har han ikke været blandt de udvalgte spillere i Ajax.

Han har spillet i Ajax siden 2012 og er på kontrakt frem til sommeren 2018.

Willem II blev i sidste sæson en overraskende nummer ni som oprykker til Æresdivisionen. I denne sæson er klubben noteret for to point i de første tre kampe.

I Lucas Andersen får klubben en spiller, der allerede har fået debut på det danske A-landshold. Han spillede venskabskampene mod Rumænien sidste år og Montenegro denne sommer.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.