Aktieemission redder Vejle Boldklub

Klubben har sikret sig næsten fire millioner og forventer at få licens tilbage i den næstbedste række

De rødblusede Vejle-spillere har været usikre på fremtiden grundet økonomiske kvaler. Nu er klubben i mål, og det betyder samtidig, at Vendsyssel FF skal sikre overlevelse på banen. Foto: Bente Poder
Fodbold 19. maj 2014 17:36

VEJLE: Vejle Boldklub meddeler i en pressemeddelelse mandag, at klubben har hentet næsten fire millioner på den netop gennemførte aktieemission.

Det var nødvendigt for at sikre sin eksistens i landets næstbedste fodboldrække. I begyndelsen af maj fik klubben frataget sin licens til rækken grundet manglende kapital.

Nu forventer klubben at få licensen tilbage. Det forventes afgjort i denne uge.

Sikre på licens

- Vi er utroligt glade for, at emissionen er gået igennem. Først og fremmest fordi det efter vores overbevisning sikrer, at vi kan få vores licens til Nordic Bet-ligaen tilbage, men selvfølgelig også fordi det styrker selskabets økonomi, siger Vejle Boldklubs formand, Lars Skou, i pressemeddelelsen.

- Vi arbejder med andre tiltag, der sammen med aktieemissionen skal sikre, at vi ikke kun er i mål på den korte bane, men også over de næste par sæsoner, så ledelsen sammen med de ansatte kan bruge tid på at spille fodbold og udvikle forretningen, uddyber han.

Det samlede tegningsbeløb fordeler sig på 408 aktionærer. Vejle ligger aktuelt på en syvendeplads i den næstbedste række.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...