Aalborg

Aktiv indbrudstyv fængslet

39-årig mand stjal ifølge politiets sigtelse dyre biler og designerindbrud i Aalborg-området

Arkivfoto

Arkivfoto

AALBORG:En 39-årig mand, der har haft en særdeles aktiv sidebeskæftigelse som indbrudstyv, bliver tirsdag over middag varetægtsfængslet i fire uger ved Retten i Aalborg sigtet for en række indbrud og brugstyverier af biler.

Det oplyser anklager Thomas Klingenberg, Nordjyllands Politi.

Den 39-årige blev anholdt mandag aften kl. 21.10 efter en målrettet efterforskning, der er gennemført ved Nordjyllands Politi.

- Anholdelsen sker på baggrund af en konkret efterforskning, der har været rettet mod det organiserede indbrudsmiljø, og hvor vi mener, at den anholdte person er gerningsmand til en lang række forhold, der primært er begået i Aalborg-området, fortæller lederen af politiets efterforskning, politikommissær Sune Myrup.

- Vi har sigtet den 39-årige for en lang række berigelsesforhold, der bl.a. består af tyveri og brugstyveri af dyre biler, ligesom han er sigtet for designerindbrud i villaer og sommerhuse, forklarer Sune Myrup.

- Indbrudskriminalitet er ét af vores vigtigste indsatsområder, og derfor efterforsker vi kontinuerligt på området, og vi forventer i nær fremtid, at vi foretager flere anholdelser på området, pointerer efterforskningslederen.

Senest begik den ifølge politiet særdeles aktive tyv et indbrud 5. januar i Lundgårdsgade i Aalborg. Her kom beboerne dog hjem og skræmte indbrudstyven væk igen, oplyser anklageren.

- Han nægtede sig skyldig i alle sigtelser men ønskede ellers ikke at udtale sig, fortæller Thomas Klingenberg.

Den 39-årige, som selv er fra Aalborg-området, kærede ikke kendelsen ved grundlovsforhøret og sidder altså fængslet i foreløbigt fire uger.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst