Brønderslev

Aktiv præst vikar

Eva Aarestrup Christophersen skal vikariere i Asaa-Melholt

Eva Aarestrup Christophersen har været vikar i blandt andet Løkken. Arkivfoto: Kirsten Olsen

Eva Aarestrup Christophersen har været vikar i blandt andet Løkken. Arkivfoto: Kirsten Olsen

ASAA-MELHOLT:Det er en særdeles aktiv og udadvendt sognepræst, Eva Aarestrup Christophersen, der fra 8. juli til foreløbig 25. november skal vikariere i Asaa-Melholt Sogn, mens sognepræst Jeanette Geller har barselsorlov.

Eva Aarestrup Christophersen, der er 50 år og ugift, har teologisk embedseksamen fra Århus Universitet i 2004. Hun er født i Vodskov og har i flere år været bosat i Elling nord for Frederikshavn. Hun har aldrig ønsket at komme i fast embede, men har foretrukket kortere og længerevarende vikariater, for, som hun siger, at få mulighed for at dyrke sine mange interesser, der først og fremmest omfatter Grønland, hvor hun i flere år har virket som rejseleder.

Hertil kommer, at hun er meget aktiv i roklubben og kajakklubben i Frederikshavn, ligesom hun spiller trækbasun. Desuden holder hun meget af Nordnorge, hvor hun også har virket som vikar. Ellers har vikariaterne omfattet blandt andet Hals, Løkken og Brønderslev og nu også i Asaa-Melholt.

- Jeg har hørt meget godt om det at være præst i Asaa-Melholt sogn, siger Eva Aarestrup Christophersen. Der er et godt sammenhold og mange forskellige aktiviteter, så jeg glæder mig til at begynde efter, at jeg her i foråret er kommet hjem fra Nordnorge.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden