Brønderslev

Aktive kvinder

25 deltog i forårsafslutning hos Geraa Aktive Kvinder

Deltagerne i forårsafslutningen hos Geraa Aktive Kvinder m/k samlet på den overdækkede terrasse hos Maja og Knud Erik Sørensen, som ses længst til venstre i på billedet. Foto: Ole Torp

Deltagerne i forårsafslutningen hos Geraa Aktive Kvinder m/k samlet på den overdækkede terrasse hos Maja og Knud Erik Sørensen, som ses længst til venstre i på billedet. Foto: Ole Torp

GERAA:Inde bag et rødt og særdeles hyggeligt udseende træhus i Geraa lød der snak og latter, og hvis man gik efter lyden, kom man ind i en gård mellem huset og en overdækket terrasse. Her var der samlet omkring 25 personer. Det var Geraa Aktive Kvinder m/k, som holdt forårsafslutning hos Maja og Knud Erik Sørensen.

I foreningens vedtægter står der:

- Som medlemmer kan optages alle interesserede uanset alder og køn.

Men som navnet på foreningen antyder, så kan man godt få den mistanke, at det med m/k er fordi, man ikke kan komme udenom tidens ligestillingstendenser. Man tolererer mændenes tilstedeværelse, men kvinderne er absolut i førersædet, hvilket kønsfordelingen den pågældende aften bekræftede, idet der kun var fem af hankøn. Man må også kigge langt efter mændene i bestyrelsen, som består af Ane Andersen, Karen-Marie Kristensen, Birgit Hassingbo, Ingrid Kousholt og Maja Sørensen.

Men bortset fra disse betragtninger absolut fremsat med et skævt mandligt glimt i øjet, så svarer foreningen virkeligt til sit navn. Den er meget aktiv med adskillige aktiviteter i løbet af året omfattende udflugter til landsdelens seværdigheder, virksomhedsbesøg o. lign. Forårsturen gik således til den italienske have ved Mariager. Adskillige af medlemmerne foretager desuden daglige gåture i omegnens natur. Så gode aktiviteter tiltrækker også medlemmer fra andre steder i lokalområdet. Ved forårsafslutningen var der således medlemmer fra Dronninglund, Asaa og Melholt - udover den faste kærne fra Geraa selvfølgelig.

- Vi kunne godt være lidt flere i aften, men gennemsnitligt har vi næsten 100 procent fremmøde. Det er faktisk kun alvorlige hændelser, som kan hindre os i at møde op, var den samlede bestyrelse enig om derude i gården ved forårsafslutningen, hvor menuen stod på madpakker. - Vi føler os faktisk som én stor familie, og det er sådan noget, som binder lokalsamfundet sammen, tilføjede de.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.