Aktive mountainbikere fra GVL i Løkken på tur

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Hyggelig madpakke-frokost i det grønne i Harzen. Privatfoto

GVL idrætsforening i Løkken har oprettet en mountainbike klub for voksne, både kvinder og mænd, og det har allerede vist sig som en solid succes med hold for både begyndere og øvede.

For nylig var 12 øvede bikere, 2 damer og 10 herrer fra GVL MTB på en fælles tur til Harzen, hvor der blev kørt rigtige bjergture.

- Vi havde en fantastisk tur, og kørte ture i det bakkede og vekslende terræn. Den ultimative tur var op ad Harzens "ondeste" bjerg Brocken, fortæller en af deltagerne Michael Larsen, Løkken.

Brocken er det bjerg, vi i Danmark kender under navnet Bloksbjerg, men bikerne fra Løkken fastslår, at de ingen bekendte kvinder mødte på bjerget.

Deltagerne boede i lejligheder på et hyggeligt og familiært gasthaus i byen Braunlage. Der var aflåst garage til cyklerne, og det var nødvendigt, for der boede en vaskebjørn i området, som holdt af at spise cykeldæk.

Til dagligt kører holdet for øvede tur tirsdag aften på omkring 40 km., og for begyndere hver onsdag aften som nøjes med 25-30 km. Turene foregår i den smukke og varierede natur på småvejene ved Vestkysten.

- GVL MTB hedder en facebook-gruppe, hvor deltagerne kan slå ekstra ture op, når som helst man har lyst, og der lige er godt vejr. Så kører man en tur sammen, så mange som der nu har lyst og lejlighed til at være med, fortæller Michael Larsen.

Klubben deltager desuden i større arrangementer som Saltum MTB og Kyst til kystløbet ved sommersolhverv. Nogle af medlemmerne har lige deltaget i Nordic MTB Race i Vendsyssel med ruter på 35, 65 eller 105 km.

GVLs mountainbike klub er meget social, og der afholdes flere fælles arrangementer som julefrokost og vinsmagning.

- Der er også masser af plads til flere medlemmer, og jeg kan love, at nye medlemmer bliver godt modtaget og nurset af de erfarne, slutter Michael Larsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.