Lokalpolitik

Aktive socialdemokrater bruger nettet

De lokale so­ci­al­de­mo­kra­ter er længst frem­me med de­res hjem­me­si­de, som er op­da­te­ret og in­de­hol­der re­le­van­te op­lys­nin­ger.

De lokale so­ci­al­de­mo­kra­ter er længst frem­me med de­res hjem­me­si­de, som er op­da­te­ret og in­de­hol­der re­le­van­te op­lys­nin­ger.

AALBORG:Socialdemokraterne er tilsyneladende det parti, der prioriterer partiets lokale hjemmeside højest. På socialdemokraterne.dk/default.aspx? site=aalborg er der aktuelle nyheder, og det er let at finde oplysninger om samtlige politikere i byråd, sammenlægningsudvalg, partiforeninger og så videre. Når mængden af indlæg er større end hos de andre partier, skyldes det blandt andet, at Socialdemokraterne i Aalborg abonnerer på nyheder fra de enkelte lokalforeninger og fra Christiansborg. Det betyder, at alle indlæg ender på hjemmesiden, og derfor har medlemmer og andre borgere mulighed for at følge med i, hvad der sker de forskellige steder. Hvis for eksempel et medlem skriver et indlæg til den lokale partiforening i Gug-Visse, så ender indlægget også på den hjemmeside, som partiet har lavet for alle socialdemokrater i Det nye Aalborg. Ifølge webredaktør Chris Worrall er de folkevalgte flinke til at sende indlæg, som kan lægges på hjemmesiden, og socialdemokraterne i byråd, amtsrådet og folketinget har tydeligvis også været mere aktive end deres kolleger fra andre partier. - Vores hjemmeside skal være let tilgængelig og overskuelig. Vi synes, det er vigtigt at have en hjemmeside, der er opdateret og ser rimeligt godt ud. Det er helt sikkert, at vi kommer til at bruge internettet mere og mere, siger Chris Worrall.