Aktivister opfordrer til demonstrationer på Folkemøde

Venstrefløjsorganisationen Antifascistisk Aktion opfordrer nu til protester mod højrefløjsgæster på Folkemødet

Antifascistisk Aktion (AFA) opfordrer lokale bornholmere og resten af Danmark til at demonstrere mod "Danskernes Parti og deres fascistiske venner fra Europa" på dette års Folkemøde, skriver de i en pressemeddelelse.

- AFA opfordrer lokale bornholmere og resten af Danmark til at vise deres utilfredshed; om det så er ved at arrangere en moddemonstration, en alternativ folkefest eller lignende initiativer.

- Det vigtigste er, at nynazisterne fra Danskernes Parti og deres fascistiske venner fra Europa, ikke får lov til at stå uimodsagt og i bedste fald, slet ikke får lov til at sprede deres had til folkemødet, skriver organisationen, der hører til på venstrefløjen.

Det fremgår ikke af pressemeddelelsen, om Antifascistisk Aktion selv har tænkt sig at demonstrere mod Danskernes Parti eller andre personer ved dette års Folkemøde.

Ifølge pressemeddelelsen har gruppen før deltaget i demonstrationer mod den hollandske politiker og islamkritiker, Geert Wilders, der også har meldt sin entré til Folkemødet, inviteret af det danske Trykkefrihedsselskab.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.