Albrechtsen: De andre hold skal se sig over skulderen

Den dobbelte Brøndby-målscorer fra mandagens 3-2-sejr over AGF Martin Albrechtsen kigger op ad i tabellen.

Albrechtsen: De andre hold skal se sig over skulderen

AC Horsens og FC Midtjylland kan godt begynde at ruste sig til en benhård kamp om at undgå nedrykning, for Brøndby har tænkt sig at lægge massivt pres på de to foranliggende hold.

Det fortæller Martin Albrechtsen, efter at Brøndby-profilen mandag scorede to gange i den mirakuløse 3-2-sejr hjemme over AGF, der ellers var foran med 2-0.

- Hvis vi havde tabt, så havde vi været rimelig langt bagefter de andre. Med de tre point har vi suget de andre godt og grundigt ned i bundkampen.

- Så det var rigtig vigtigt for os. Vi skal prøve at bygge videre på det spil, vi har vist, og på den tro, vi har på tingene. Vi håber på, at det kan udmønte sig i nogle flere point i de næste par kampe, siger Albrechtsen.

Brøndby kravlede med sejren akkurat over nedrykningsstregen med 24 point efter 25 kampe. Lige foran sig har Brøndby nu AC Horsens med 27 point og FCM med 28 point, og det er en ambition at lægge pres på dem.

- Det kan jo gå hurtigt. Esbjerg vandt tre kampe, og lige pludselig ligger de med 29 point.

- Jeg ved godt, at vi kun har vundet fem kampe i hele sæsonen, og det er mærkeligt at sige, at vi lige pludselig vinder fire i træk. Men hvis vi gør det, så kan vi hurtigt hente hold som AC Horsens og FC Midtjylland.

- De ligger på 27 og 28 point, og det er jo bare en sejr, så er vi oppe på dem. Vinder vi, og taber de, så er vi oppe på dem.

- De er allerede i suppedasen, og de skal se sig over skulderen. De skal ikke føle, at de kan slappe af, siger Albrechtsen.

Den tidligere FCM-spiller var i øvrigt stolt over at score sine to første Brøndby-mål i sejren over AGF.

- Det var lidt ærgerligt, at der ikke var nogle tilskuere. Det var en lidt flad fornemmelse, man stod med. Men bedømt på vigtigheden af kampen, så var det helt oppe på toppen af skalaen.

- Det er ikke noget af det største, jeg har prøvet. Men det var vigtigt, og jeg er glad for, at jeg lavede to mål. Det kan jeg ikke værdsætte nok, siger Albrechtsen.

Ud over Brøndby har også Silkeborg og Sønderjyske under nedrykningsstregen 24 point, og sønderjyderne har spillet en kamp færre.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.