Aldo Petersen: DBU bruger udanske metoder

Brøndbys bestyrelsesformand Aldo Petersen er ærgerlig over, at DBU straffer klubben for enegang i tv-aftalen.

Det er udansk, at Dansk Boldspil-Union (DBU) har smidt Brøndbys talentchef Kim Vilfort ud af DBU's herreeliteungdomsgruppe.

Det mener Brøndbys bestyrelsesformand Aldo Petersen, som undrer sig over, at DBU tager parti i sagen om tv-aftalen, hvor Brøndby har valgt at gå enegang.

- Jeg synes, det er ærgerligt, at DBU tager et standpunkt i en sag om 12 divisionsklubber, der skal finde ud af, hvordan man skal fordele en eventuel tv-aftale.

- Jeg ville være meget mere glad for, hvis man ville ulejlige sig med at finde ud af, hvad Brøndbys standpunkter kan føre til, siger Aldo Petersen.

DBU's nye formand Jesper Møller har forklaret, at Kim Vilfort er røget ud af eliteungdomsgruppen, fordi Brøndby har valgt at melde sig ud af fællesskabet omkring tv-aftalen.

- Hvis det er hans (Jesper Møllers) udtalelser, og man bruger repressalie-metoder, så er metoden udansk.

- Jeg havde meget hellere set, at DBU havde startet en dialog om, hvordan man kan løse de udfordringer, som vi står med, siger Aldo Petersen.

Bestyrelsesformanden erkender, at hvis DBU har tænkt sig at bruge den slags metoder, så kan Brøndby blive tvunget til at overveje klubbens nuværende position i forhandlingerne om tv-aftalen.

- Vi lever i DBU-regi, vi er medlemmer af DBU, og vi er også afhængige af DBU i den sammenhæng, at vi spiller i deres turneringer.

- Hvis vi decideret bliver truet på de ting, så har det selvfølgelig konsekvenser for vores overvejelser, siger Aldo Petersen.

Han håber, at DBU kommer til fornuft og henviser til, at Brøndbys sportsdirektør Per Rud, administrerende direktør Jesper Jørgensen samt kommunikations- og marketingdirektør Anders Bay er til møde om sagen i Divisionsforeningen.

- Der er divisionsforeningsmøde ovre i Odense lige nu. Vores folk derovre får forhåbentlig en forklaring og finder ud af, hvad det drejer sig om.

- Lad os nu vente på, hvilken forklaring der er. De sidder i møde lige nu, lyder det fra Aldo Petersen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.