Aldrende teen-idol: Tilfældige knald er klamt

Skuespilleren Ashton Kutcher ligner måske en ægte hjerteknuser, men han er ikke specielt vild med tanken om ikke at ringe tilbage.

Med sin drengede charme og store succes er der ikke meget at sige til, hvis folk tror, at han er helt vild med at nedlægge pigerne på stribe.

Men det er faktisk langt henad vejen en uberettiget fordom, afslører den amerikanske skuespiller Ashton Kutcher i et nyt interview med bladet Men's Fitness.

Det skriver E! News.

- Det kan være sjovt at være singlefyr, når du er økonomisk uafhængig og kan gøre, hvad der passer dig, når det passer dig. Men for hver pige, som du har det sjovt med en enkelt nat, er det den samme pige, som du bliver nødt til ikke at ringe tilbage til, hvis du vil forblive single. Efter et stykke tid, så bliver rollen som "one-night stand"-fyren også bare en smule klam, fortæller den 36-årige skuespiller.

Kutcher har da heller ikke været bange for at binde sig. Ægteskabet med Bruce Willis' ekskone, skuespillerinden Demi Moore, varede seks år frem til november 2011. Og nu tyder flere ting på, at Kutcher er tæt på at offentliggøre et kommende bryllup med kæresten og kollegaen, skuespillerinden Mila Kunis.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.