- Aldrig haft bedre mulighed for medalje

Sara Slott Petersen er enormt ærgerlig

Billedet siger alt. Hejnova i midten vinder guld, mens Sara Slott til højre må nøjes med fjerdepladsen. Foto: Lucy Nicholson/Scanpix

Billedet siger alt. Hejnova i midten vinder guld, mens Sara Slott til højre må nøjes med fjerdepladsen. Foto: Lucy Nicholson/Scanpix

BEIJING:Umiddelbart efter Sara Slott Petersen var blevet nummer fire i VM-finalen i 400 meter hæk, var hun ærgerlig.

- Det er jo øv, øv, øv. Jeg har aldrig haft bedre muligheder for at få en medalje, siger Sara Slott Petersen til DR Sporten.

Tjekkiske Zuzana Hejnova vandt guld, mens amerikanerne Shamier Little og Cassandra Tate snuppede sølv og bronze.

Sara Slott erkender, at hun begik en fejl på vej mod niende hæk, som kom til at koste hende en medalje.

- Jeg føler, jeg burde have slået Cassandra Tate, men det kan man ikke, når man laver sådan en fejl, og det er selvfølgelig bare vanvittig ærgerligt, siger den 28-årige aarhusianer.

- Det er en personlig skuffelse lige nu, fordi jeg følte, at en af de medaljer var mine. Jeg vidste godt, det ville blive svært, men jeg følte også, at der var en reel mulighed for at jeg kunne få en af dem, siger hun.

Sara Slott ser dog positivt på hele VM.

- At få en fjerdeplads til et VM, det må man simpelthen ikke se som en skuffelse, men selvfølgelig er jeg ærgerlig og også skuffet lige nu.

- Hvis der var nogen i maj, da vi startede sæsonen, der havde sagt til mig, at du bliver nummer fire til VM, så havde jeg købt den, siger Sara Slott.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.