Alene Hjemme i Koncertsalen

Det er sådan her, vi kender Kevin McAllister fra filmen ”Alene Hjemme”. Foto: Twentieth Century Fox

Det er sådan her, vi kender Kevin McAllister fra filmen ”Alene Hjemme”. Foto: Twentieth Century Fox

Nordjyderne kan endnu en gang glæde sig til en moderne juleklassiker for fuld musik, og så selvfølgelig til et gensyn med den snarrådige knægt Kevin McAllister, der bliver glemt alene hjemme i Chicago, mens familien tager på juleferie i Paris.

Alene Hjemme-filmene er blevet en juletradition i mange hjem over hele verden, men den er også blevet det i Musikkens Hus, hvor koncertsalen i 2 dage omdannes til en biografsal. Aalborg Symfoniorkester og Filharmonisk Kor giver filmoplevelsen en ekstra dimension, når de spiller John Williams’ musik fra filmen live.

- Vi glæder os til igen at byde velkommen til Kevin McAllister, de to uheldige indbrudstyve og en masse nordjyder. ’Alene Hjemme’ er én af de der film, som man kan blive ved med at grine af, og som giver følelsen af, at nu er det sådan rigtig jul, siger Lasse Rich Henningsen, adm. direktør i Musikkens Hus.

Det er anden gang, Musikkens Hus præsenterer Alene Hjemme 1 - første gang var i 2014, hvor tre koncerter blev udsolgt med kort varsel.

Alene Hjemme 1 og Aalborg Symfoniorkester spiller i Koncertsalen 15. og 16. december.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.