Alex Ferguson går verbalt til angreb på managerkollega

Manchester United-manageren er sur på Newcastles ditto, Alan Pardew, efter klubbernes møde i onsdags.

Alex Ferguson går verbalt til angreb på managerkollega

Alex Ferguson langer kraftigt ud efter Newcastle-manager Alan Pardew, som mener, at Manchester United-bossen skulle have været vist ud for at diskutere højlydt med dommer Mike Dean, da de to klubber mødte hinanden i onsdags.

- Problemet for mig og Manchester United er, at klubbens profil er så stor. Alan Pardew har kritiseret mig. Alan Pardew er den værste til at diskutere med dommere - hele hans stab gør det i hver kamp. Han gjorde det selv i hele kampen i onsdags.

- Han skubber linjedommeren og griner af det, og så har han den frækhed at kritisere mig. Det er utroligt. Han glemmer i øvrigt den hjælp, jeg har givet ham.

- Pressen har haft en god dag på jobbet. Pressen har set på sagen fra alle mulige vinkler. Den eneste, som pressen ikke har spurgt ind til sagen, det er Barack Obama - han havde for travlt.

- Det er uheldigt, at jeg skal bære på alt dette, fordi jeg er manager for den største klub i verden. Jeg er ikke som Newcastle - en lille klub fra nordøst, siger Ferguson ifølge AFP.

Skotten slipper for straf, selv om han i pausen af sit holds 4-3-hjemmesejr over Newcastle gik verbalt amok på dommer Mike Dean.

Det engelske fodboldforbund (FA) meddelte torsdag, at Ferguson slipper for straf, fordi Mike Dean i sin kamprapport ikke har nævnt episoden.

United-bossen var rasende over Newcastles 2-1-mål, hvor linjedommeren vinkede udeholdets Papiss Cissé offside, men det valgte Mike Dean at ignorere og i stedet godkende målet, der blev noteret som et selvmål fra Jonny Evans.

- Jeg var demonstrativ, men ikke for meget. Det er blevet overdrevet i pressen, som havde en dejlig dag på jobbet, lyder det fra Ferguson.

Manchester United fører Premier League med syv point ned til nummer to, mestrene fra Manchester City.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.