Alex Ferguson: Real Madrid toppede for tidligt

Manchester United-manageren vurderer, at Real Madrid har toppet for tidligt efter to sejre over FC Barcelona.

Alex Ferguson: Real Madrid toppede for tidligt

To gange i denne uge har Real Madrid vundet over ærkerivalen FC Barcelona, og især midtugens 3-1-sejr på udebane i semifinalen af den spanske pokalturnering var imponerende.

Det mener Manchester United-manager Alex Ferguson, hvis mandskab på tirsdag får besøg af Madrid-holdet i returkampen i Champions Leagues 1/8-finaler.

Skotten vurderer dog, at Real Madrid, som skal score på Old Trafford efter 1-1-resultatet i den første kamp i Madrid, har toppet en tand for tidligt.

- Hvad tænkte jeg efter at have set Real Madrid i pokalkampen? Jeg ville bare i seng. Real Madrid spillede fantastisk, og alle aspekter i deres spil sad lige i øjet.

- Det sker nogle gange. Jeg har selv prøvet det. Du har brug for 11 spillere, som spiller godt, men nogle gange har du 11 spillere, der bare spiller helt fantastisk. Det var jeg vidne til i pokalkampen, siger Ferguson til The Sun og uddyber:

- De havde 11 spillere, som ramte et fantastisk niveau, men jeg tror ikke, at de kan gentage det på tirsdag. Sådan en præstation er en engangsforestilling.

- De skal nok spille godt mod os, og vi skal være forberedt på at spille godt selv, men forleden aften i pokalkampen nåede de virkelig op i himlen, hvad præstationen angik.

- Mod Barcelona fungerede deres kontrafase helt fantastisk. Den er vi forberedt på, og vores forberedelse kommer til at handle meget om deres kontra, men vi skal nok få scoret selv. Det tror jeg virkelig, lyder det fra Ferguson.

Real Madrids 3-1-udesejr over FC Barcelona i pokalturneringen sendte Madrid-holdet i finalen, efter at det første opgør mellem de spanske rivaler i Madrid endte 1-1.

Så på den måde er Real Madrids udgangspunkt til tirsdagens Champions League-kamp den samme som før turen til Camp Nou midt i ugen.

Mens Real Madrid lørdag vandt 2-1 over FC Barcelona i ligaen, så fik Manchester United også en god generalprøve med en 4-0-hjemmesejr over Norwich.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.