Alive Festival er i live

400 var påskelørdag til Alive Festival uden for sæsonen

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THISTED:Alive Festival lever og har det godt. Selvfølgelig især i de dage i august, hvor festivalen afvikles omkring Plantagehuset i Thisted. Men også resten af året er der liv i Alive.

Påskelørdag var der således fest i Thisted Musikteaterm, ”Easter at the West Coast” - arrangeret af en ny lokalafdeling for festivalen i Thisted.

Tilsvarende er der stiftet en lokalafdeling i København - eller ”Kjøvenhavn”, som foreningen selv staver hovedstaden - som holdt fest for tre uger siden.

Formålet med denne fest var naturligvis at gøre nogle unge ”kjøvenhavnere” opmærksomme på, at er i den anden ende i landet findes en festival, som det måske var værd at interessere sig for.

- Men det er også godt at få sat lidt skub i tingene her. Gryden skal holdes i kog, selv om thyboerne måske kommer til Alive Festival i alle tilfælde, siger Jesper Diechmann, der har engageret sig i den nye lokalafdeling for Thy.

Hovednavnet på ”Easter at the West Coast” var den københavnske rapper Marvellous Mosell - sammen med dj’en Tue Track. Inden da var scenen i musikteatret overladt til to lokale bands, Den Våde Vaffel og Maggie & Lil E.

Omkring 400 deltagere, inklusive 20-30 frivillige, deltog i påskefesten.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden