Alive Festival klar med de første navne

Billetsalget til Thisted-festivalen i august er startet

De første 100 billetter til årets Alive Festival blev solgt på fire dage. Arkivfoto: Diana Holm

De første 100 billetter til årets Alive Festival blev solgt på fire dage. Arkivfoto: Diana Holm

THISTED:Elektropop-gruppen When The Saints Go Machine og soloprojektet Hymns From Nineveh.

Det bliver to af hovednavnene på dette års Alive Festival, der 15. og 16. august finder sted i og omkring Plantagehuset i Thisted, fortæller lederen af festivalen, Mads Dahl.

Også to mindre kendte navne er på plads - nemlig Skammens Vogn og det lokale Quick Quick Obey.

Den lille festival i Thisted har på få år vundet ry som en af Danmarks bedste, når det gælder ung, nyskabende og eksperimenterende rytmisk musik, og den første bid af årets festivalprogram kunne Mads Dahl mandag eftermiddag præsentere på DR-kanalen P6 Beat.

Festivalen er klar med flere store navne, som vil blive præsenteret i løbet af foråret. Men i øvrigt arbejder det unge hold af festivalarrangører stadig på at få årets festivalprogram på plads, og via festivalens hjemmeside er der indtil 5. marts mulighed for at komme med ønsker til programmet.

Programmet bliver formentlig lidt mindre end sidste år, hvor Alive Festival udvidede med en ekstra scene og i alt 24 navne. Det var lige i overkanten for de festivalgæster, der ikke ville gå glip af noget.

De første 100 billetter til festivalen blev sat til salg mandag i sidste uge til favoritpris. De var udsolgt på fire dage - noget hurtigere end sidste år.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.