Allan Heine fortsætter karrieren i Aabybro HK

Aalborg DH-træneren ansat i Aabybro HK fra årsskiftet

Allan Heine fortsætter karrieren i Aabybro HK.Foto: Claus Søndberg <i>Pressefotograf Claus Søndberg</i>

Allan Heine fortsætter karrieren i Aabybro HK.Foto: Claus Søndberg Pressefotograf Claus Søndberg

AALBORG:Aalborg DH’s afgående cheftræner, Allan Heine, har fundet en ny arbejdsgiver. Når det nye år melder sig, fortsætter Allan Heine karrieren i Aabybro HK. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Allan Heine skal være meget aktiv omkring udvikling af klubbens talenter fra U14-U18, herunder blandt andet deltage i talenttræningen for disse aldersgrupper samt inspirere klubbens trænere.

Var ikke i tvivl om Aabybro

Allan Heine skal desuden medvirke til at give klubben et organisatorisk løft i en elitær retning. Med hans baggrund er det naturligt, at hans arbejdsområder primært vil relatere sig til talent- og elitearbejdet, lyder det.

Aalborg DH-træneren er ikke ukendt i Aabybro HK, da det var her, han fik sit første trænerjob for klubbens dame junior-hold, mens han studerede på trænerskolen.

- Da Aabybro HK kontaktede mig, var jeg ikke i tvivl om, at jeg gerne vil bidrage til klubbens udvikling både på og udenfor banen.

- Mine mange år i Aalborg DH har givet mig erfaringer på mange niveauer og derfor har jeg en masse idéer og tanker, som klubben forhåbentlig kan bruge i en positiv retning, siger Allan Heine.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.