Allan Heine til Aabybro HK

Træneren skal bl.a. udvikle unge talenter

Foto Lars Pauli Aalborg Gigantium Aalborg DH _ KIF Vejen <i>Lars Pauli</i>

Foto Lars Pauli Aalborg Gigantium Aalborg DH _ KIF Vejen Lars Pauli

AABYBRO:Med virkning fra årsskiftet har Aabybro HK lavet en aftale med afgående cheftræner for Aalborg DH Allan Heine.

- Allan Heine skal være meget aktiv omkring inspiration til- og udvikling af klubbens talenter fra U-14 til U-18 herunder blandt andet deltage i talenttræningen for disse aldersgrupper. Han skal desuden udvikle og inspirere klubbens trænere samt medvirke til udviklingen af AAHK’s organisation, fortæller formand Bjarne Christensen.

Aabybro HK har gennem nogle år arbejdet intenst på at fylde på organisatorisk og sportsligt. Det er lykkedes langt hen ad vejen med et sportsligt niveau, der aldrig har været højere i klubbens historie. Det har samtidig været et mål, at udviklingen ikke måtte ske på bekostningen af bredden, og også dette mål synes opfyldt. Klubben oplever stadig medlemsmæssig fremgang, selvom om håndbolden på landsplan i bedste fald stagnerer i disse år.

- Kun organisationsudviklingen har haltet lidt bagefter. Der er brug for rigtigt mange hænder til at få så stor en organisation til at løbe gnidningsløst rundt. Hænder til bredden og hænder til eliten. Vi har været heldige at nyde stor opbakning blandt forældre m.v., men kunne stadig sagtens ønske os flere ledere og officials tilknyttet klubben, fortæller Bjarne Christensen.

- I en klub af AAHKs størrelse og konstruktion er behovet for hjælpere på alle niveauer enormt.

Allan Heine skal medvirke til at give klubben et organisatorisk løft i en elitær retning.

Med hans baggrund – såvel teoretisk som praktisk – er det naturligt, at hans arbejdsområder primært vil relatere sig til talent- og elitearbejdet. Det er da også her hans store interesse ligger. Med en uddannelse fra Danmarks Trænerakademi og en overbygning i Master Coach regi, som er godt i gang, samt en praktisk tilgang, der tager afsæt i elitetræner for såvel ungdom som cheftræner i Håndboldligaen, har han nogle kompetencer, som bedst udnyttes elitært.

Klubben kender Allan fra tidligere, idet det var her, han fik sit første egentlige trænerjob som træner for klubbens damejuniorhold, mens han studerede på Trænerskolen. Det er således ikke en ukendt person vi har indgået aftale med.

- Jeg brænder for håndbold, og jeg vil naturligvis gerne tilbage til tophåndbolden. Da Aabybro HK kontaktede mig, var jeg ikke i tvivl om, at jeg gerne vil bidrage til klubbens udvikling både på og uden for banen, fortæller Allan Heine.

- Mine mange år i Aalborg DH har givet mig erfaringer på mange niveauer og derfor har jeg en masse ideer og tanker, som klubben forhåbentligt kan bruge i en positiv retning. Aabybro HKs værdier og lyst til at udvikle sig, giver mig stor motivation til at levere et godt og professionelt stykke arbejde.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.