Allan Kuhn: Bedst at tale pænt

Don Ø betragter stadig AaB's assistenttræner som en god ven, selv om han overfusede ham. Kuhn nøjes med at sige, at han foretrækker at tale pænt til folk.

Flemming Østergaard, her i infight med Allan Kuhn, risikerer fængselsstraf for kursmanipulation.
Arkivfoto: Claus Søndberg

Flemming Østergaard, her i infight med Allan Kuhn, risikerer fængselsstraf for kursmanipulation. Arkivfoto: Claus Søndberg

- Du bliver dummere og dummere og skal bare lukke røven. Den svada affyrede FC Københavns bestyrelsesformand Flemming Østergaard alias "Don Ø" mod AaB's assistenttræner Allan Kuhn i minutterne efter torsdagens pokalfinale i fodbold i Parken. De mindre pæne ord faldt i kølvandet på en diskussion omkring det fair i at FCK-fansene buhede af Thomas Augustinussen, da AaB-anføreren blev annonceret som årets pokalfighter. - Er du blevet syg, var reaktionen fra en forbløffet Allan Kuhn i kølvandet på Don Ø's ophidsede svada. Her efterfølgende ønsker Allan Kuhn dog ikke at kommentere på diskussionen, men generelt forsøger AaB's assistenttræner at udvise god stil. - Jeg bestræber mig altid på at tale pænt og i øvrigt opføre mig ordentligt. Ikke mindst, når jeg repræsenterer AaB. Det giver nu engang også de bedste diskussioner, fastslår Allan Kuhn. FCK-bossen fastholder i øvrigt, at venskabet med Kuhn ikke har lidt skade af den seneste diskussion. - Jeg tror, det er fordi, vi holder meget af hinanden. Det er bare temperamenter lige efter, men jeg var lidt overrasket, siger Flemming Østergaard til onside.dk.