Allan Olsen spiller

Allan Olsen giver koncert i Klokkerholm til marts

Carsten Hannesbo Pedersen, formand for Klokkerholm Borgerforening, og Lars Skiveren i fuld gang med forberedelserne til koncerten med Allan Olsen.Foto: Ole Torp <i>Ole Torp</i>

Carsten Hannesbo Pedersen, formand for Klokkerholm Borgerforening, og Lars Skiveren i fuld gang med forberedelserne til koncerten med Allan Olsen.Foto: Ole Torp Ole Torp

Galleri - Tryk og se alle billederne.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

KLOKKERHOLM:I de tidlige forårsmåneder 2013 drager sangeren og sangskriveren Allan Olsen ud på det, som han noget ironisk kalder for "Verdensturné i Vendsyssel", og Klokkerholm er med på listen over spillesteder.

Koncerten med titlen "Allan Olsen Solo" er fredag 15. marts på Tagskægget, og den er en støttekoncert for Klokkerholm Idrætsforening. Det er Klokkerholm Borgerforening, som står for arrangementet, og lige nu har de ihærdige ildsjæle travlt med at søge om momsfritagelse og andet, som skal være i orden i god tid inden koncerten. Sparekassen Vendsyssel, malermester Lasse Olsen, firmaet Festeliten og firmaet Jysk Kvalitetsstyring er sponsorer for arrangementet.

Allerede i denne uge begynder salget af de 90 billetter, som kan fås ved henvendelse til Sparekassen Vendsyssels afdeling i Klokkerholm og Billetlugen.dk. Lars Skiveren, som i sin tid var formand for det nu lukkede Nordjysk Musikforsyning, er blandt tovholderne ved arrangementet.

- Vi forsøgte dengang i Nordjysk Musikforsyning ikke færre end tre gange at engagere Allan Olsen til en koncert, men fik afslag på grund af, at spillestedet var for lille. Så det er ekstra glædeligt, at han nu vil tilgodese Klokkerholm.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.