Allans kult-status kan vi ikke hamle op med

Mette Blomsterberg og Michael Olesen måtte fredag aften forlade Vild med dans.

Allans kult-status kan vi ikke hamle op med

- Jeg har været heldig at være med i en rigtig dejlig, mystisk leg. Det har været så dejligt, og jeg havde inderligt ønsket, at vi kunne have nået lidt længere i programmet.

Sådan lød ordene fra konditor Mette Blomsterberg fredag aften kort efter, at det stod klart, at hun og partneren Michael Olesen måtte forlade Vild med dans.

Og det selvom parret ikke var dem, der fik lavest point af dommerne.

Det var nemlig igen den tidligere fodboldspiller Allan Simonsen, der skrabede bunden hos dommerne. Han indkasserede ikke engang halvt så mange point som Blomsterberg.

Men seerne sørgede igen for, at Allan Simonsen røg videre.

- Vi ved jo alle sammen, at han har en kult-ting kørende, og han har en støtte, som vi andre overhovedet ikke kan kæmpe med, siger den professionelle danser Michael Olesen, der altså har svunget Mette Blomsterberg for sidste gang i showet.

- Det er en kraft derude, som det i min verden ikke er værd at bruge energi på. Men det er da kedeligt at ryge ud til en, der danser meget dårligere end en selv.

- Og vi ved alle sammen godt, at han ikke ryger ud de næste par gange, men sådan er spillet, siger en skuffet Michael Olesen.

- Det er et stort chok for mig og jeg skal ikke lægge skjul på, at jeg er meget ked af det, siger han.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.