Allardyce til samtale om engelsk landstrænerjob

Sam Allardyce er favorit til at overtage jobbet som landstræner for England, som tabte til Island ved EM.

Ritzau
England XI v Rest of the World XI - Soccer Aid 2016 Foto: Reuters/Ed Sykes
13. juli 2016 13:03

Sunderland har givet Det Engelske Fodboldforbund (FA) tilladelse til at snakke med Sam Allardyce om jobbet som engelsk landstræner. Det bekræfter Sunderland, hvor Allardyce er manager.

Klubben oplyser, at FA kontaktede Sunderland for at få tilladelse til at snakke med Allardyce i det, som skulle være hemmelige samtaler med potentielle kandidater til jobbet som landstræner.

Klubben godkendte dette efter Allardyces eget ønske, men skriver samtidig, at manageren fortsat er en stor del af klubbens planer efter en vanskelig sæson.

- Vi ønsker en periode med stabilitet både på og uden for banen og ønsker at fortsætte med at have ham som manager i vores klub.

- De pågående spekulationer vedrørende Sams position er ekstremt skadelige for Sunderland, specielt på et kritisk tidspunkt i sæsonen.

- Og vi opfordrer FA til at respektere forstyrrelsen, som denne proces medfører og komme frem til en hurtig løsning, skriver Sunderland.

61-årige Allardyce var også i spil til jobbet som engelsk landstræner for ti år siden, men tabte dengang slaget til Steve McClaren.

Roy Hodgson gik af som engelsk landstræner, efter at England skuffende havde tabt til Island i ottendedelsfinalen ved sommerens EM-slutrunde i Frankrig.

Som afløser for Hodgson er Hull-manager Steve Bruce, Arsenal-manager Arsène Wenger, USA's landstræner, Jürgen Klinsmann, og Bournemouth-manager Eddie Howe også blevet nævnt.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...