Alle julefrokoster på Christiansminde er udsolgte

12
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Tallerkenerne fik man udleveret på fornem vis på vej til den bugnede julebuffet.

Mens tømrermester Per Amtoft glæder sig over en vellykket julefrokost for sit personale og har bestilt plads til at gentage succesen på Pavillon Christiansminde til næste år, så er restauratør Jan Pedersen, Pavillon Christiansminde, mere beskeden. Folk forstår ikke, at der ikke reklameres for julefrokosterne og nogle tror, at han slet ikke holder nogen. Sandheden er imidlertid, at der er udsolgt til alle julefrokoster på Christiansminde i tiden frem til jul. Det både glæder og ærgrer restauratør Jan Pedersen, for han hader at måtte skuffe folk med et nej.

- Det er skønt at glæde de mange gæster, der deltager i vore julefrokost arrangementer og det er rart, at mange allerede nu har bestilt plads til næste år. Det viser, at gæsterne tager godt imod den alternative måde vi arrangerer vort julebord på. Vi står ikke i køkkenet og laver fiskefileterne, skærer stegen ud og meget mere. Det gør vi inde i restauranten, så folk kan se at det er friske varer der serveres for dem. Vi har dygtige kokke til at tilberede maden og servicemindede tjenere til at sikre, at udskænkningen kører på skinner. Mad er der masser af og de traditionelle juleretter findes blandt nye retter, som folk holder af siger restauratør Jan Pedersen, Pavillon Christiansminde.

Han suppleres af tømrermester Per Amtoft, Løgstør, der gennem flere år har været en sikker gæst til Pavillon Christiansmindes julefrokoster, og som er det igen til næste år.

- Det er nogle fantastiske rammer, Pavillon Christiansminde byder på. Restauranten er pyntet op med alt hvad der tilhører julen og god mad. Buffeten bugner med lækkerier og de varme retter tilberedes eller udskæres inde i restauranten. Alle kan forsyne sig med det, man gerne vil have på tallerkenen og lækre juledesserter slutter spisningen af. Herefter er der herlige toner fra duoen på scenen og dansen går bare derud af. Flot kørt af et yderst kvalificeret personale, understreger tømrermester Per Amtoft, Løgstør.

Julefrokosten i lørdags var den første i år og sådan bliver det hver weekend frem til jul. Nogle fredage og søndage er med for at kunne klare mange af de ønsker, der har været for at deltage i de populære julefrokoster. Familie-julefrokosterne søndag middag er også blevet et tilløbsstykke, så der er ingen tvivl om, at det er et træt personale, som kommer til at holde juleaften i år. Det på en lørdag aften, hvor der trods alt ikke holdes julefrokost på Pavillon Christiansminde.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst