Alle odds mod FIF

Arkivfoto: Erik Sahl
14. november 2016 09:46

Lørdag eftermiddag gæstede jyllandsserie herre topholdet fra Vestbjerg IF, og det var med et yderst decimeret mandskab. Jesper Lynge var ude med skade og Henrik Rosenskjold meget tvivlsom pga. sin lyskenskade.

Men de blå fra Fjerritslev elsker en god udfordring, så det var bare at klø på, og det gjorde de.

- Allerede inden kampstart måtte Henrik Rosenskjold melde pas pga. sin skade, så en smal trup blev endnu smallere, men Ulrik Knudsen, holdets ældste, viste klassen.

Han spillede fuld tid og leverede sin bedste indsats i sæsonen, sagde cheftræner Anders Heshe.

Holdene fulgtes ad i hele første halvleg, med hjemmeholdet et par mål i front. Værterne fra Vestbjerg er et hold, hvor alle spillere byder ind og derfor er svære at dæmme op for, så set i det lys var det en yderst tilfreds træner der sammen med sit hold gik til pause bagud med 15-11. Det skal endvidere nævnes at Kasper Andersen fik sin tredje udvisning cirka otte minutter før halvleg og var derved tabt for de blå resten af kampen.

- I halvlegen blev det aftalt at vi ville holde hovedet koldt og spille med fornuft og omtanke. 2. halvleg bar præg af dette og aftalen blev holdt spillerne imellem, sagde træneren.

Jonas Røge var i den grad i hopla med mange mål fra distancen og på straffekast. Ulrik Knudsen var skarp med fire flotte scoringer og tilkæmpede sig flere straffekast. Mathias Slot Larsen tog ligeledes ansvar i begge ender af banen, ligesom Nikolaj Madsen gjorde en flot figur efter sin indskiftning.

- Vi spillede en flot kamp, målt på gejst og moral, men luften gik ud af ballonen. Spillerne blev maksimalt presset i begge ender af banen, og da Christian Hjortshøj også måtte udgå med et trælår de sidste 8. minut så det svært ud. Ved stillingen 23-25 med fem minutter igen til Vestbjerg, havde vi muligheden for at erobre en løs bold, men ak og ve, hjemmeholdet fik fat i bolden og scorede til 26-23. Der var ikke mere benzin på de blå drenges tank, og de formåede ikke at score i de sidste minutter

Kampen i tal: Vestbjerg IF - FIF Håndbold, 30 - 23 (15-11). Mål: Jonas Røge, 11, Mathias Slot Larsen, 4, Ulrik Knudsen, 4, Nikolaj Madsen, 2, Danny Hansen, 1, Simon Mark, 1, Johnny Hakonsen, 11/37 = 30 procent. Nikolaj Hakonsen, 0/4 = 0 procent.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...