Alle taler om CL

Store forventninger til tilskuertallet i Hjørring onsdag aften

Line S. Jensen mener, at klubben har gjort et stort stykke arbejde for at få mange på stadion. Arkivfoto: Claus Søndberg

Line S. Jensen mener, at klubben har gjort et stort stykke arbejde for at få mange på stadion. Arkivfoto: Claus Søndberg

HJØRRING:Fortuna Hjørring skal i aften forsøge at vende 0-1 fra den første kamp mod italienske Brescia til samlet sejr på Bredbånd Nord Arena. Lykkes det, vil vendelboerne for første gang siden 2010 have slået sig videre til kvartfinalen i Champions League.

Optimismen og troen på projektet er stor hos fodboldkvinderne.

- De scorede på en tilfældighed dernede, og vi havde bolden meget og kom også frem til chancer. Hvis vi er skarpe denne gang, så vinder vi også og går videre, fastslår anfører Line S. Jensen.

Champions League betyder meget i Hjørring, som i 2003 nåede finalen i turneringen. Dengang dog med et samlet nederlag på 1-7 mod svenske Umeå.

- Den finale taler man stadig meget om her i klubben, og det drømmer alle om at få lov at opleve igen. Desværre har vi været uheldige med lodtræningen de senere år, men nu har man heldigvis indført en seedning, som taler til vores fordel, uddyber anføreren.

Line S. Jensen mener også, at kulissen i aftenens kamp kan blive udslagsgivende for resultatet.

- Klubben har lagt et stort stykke arbejde i at få folk på stadion. I forrige runde var der 1600 tilskuere til vores kamp mod Minsk, og det kunne altså mærkes. Vi håber på mindst lige så stor opbakning denne gang, siger Line S. Jensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.