Alle vægge er i brug på naturcentret

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Udstillingen blev studeret grundigt ved ferniseringen.Foto: Kim Dahl Hansen

Skagen: Der er plads til alle, men så er alle væggene i det store udstillingslokale også taget i brug på Skagen Odde Naturcenter - og allerede mens man er på vej til lokalet kan man nyde de første mange kunstværker af medlemmer af kunstnersammenslutningen Corner.

25 af Corners 47 medlemmer har lagt billet ind på at deltage på Corners udstilling i Skagen, og adgangsbilletterne er udstillet øverst i det store lokale.
- Det var et krav, at man skulle bidrage med mindst én sort-hvid tegning i A 3-format for at være med i udstillingen, fortæller Lars Ravn, der er været med i Corners udstillingskomite.
- Det blev til i alt 120 tegninger, og de er samlet i en godt 50 meter lang frise øverst i udstillingslokalet. Det er dermed et helt nyt værk, der skabt specielt til udstillingen i Skagen, og det vil også kun blive udstillet i Skagen.
Ellers har medlemmerne af Corner haft usædvanligt mange muligheder for at udstille i Corners regi i år. Corner fylder 80 år, og det er baggrunden for at større udstillingsprogram, end sammenslutningen almindeligvis har, siger Lars Ravn.
Udstillingen kan ses på naturcentret til 19. august.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.