Danmark

Allerfonden har tillid til undersøgelse i Se og Hør-sag

Afgående formand Linda Nielsen vil have tilbundsgående undersøgelse, hvilket får Allerfonden til at undre sig.

Det vækker stor undren hos Allerfonden, at Linda Nielsen torsdag har valgt at trække sig som bestyrelsesformand for fonden i kølvandet på afsløringerne af Se og Hørs overvågning af kendte og kongelige danskeres brug af kreditkort.

Sådan lyder det i en kommentar fra fonden, der stiller sig uforstående over for Linda Nielsens begrundelse for at trække sig.

Efter juraprofessorens afgang har fonden torsdag eftermiddag afholdt et ekstraordinært bestyrelsesmøde og konstitueret sig med Jens Vestager som ny formand for bestyrelsen.

Linda Nielsen skrev tidligere på dagen i en pressemeddelelse, at den undersøgelse, som bladhuset Aller har iværksat af Se og Hørs aktiviteter med hjælp fra en advokat og en revisor, bør omfatte "væsentligt flere forhold, end der på nuværende tidspunkt er lagt op til".

På et tidligere bestyrelsesmøde torsdag fik hun dog ikke medhold i det forslag.

- På det foreliggende grundlag mener jeg ikke, at jeg samvittighedsfuldt kan fortsætte som bestyrelsesformand. Jeg har derfor i dag informeret bestyrelsen i Allerfonden om, at jeg har valgt at træde tilbage som bestyrelsesformand med øjeblikkelig virkning, sagde hun.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst