Udland

Alpedrab: Alle ofre ramt af to kugler i hovedet

Alle fire ofre ved skuddrama blev af ramt af to kugler i hovedet, siger fransk efterforskningsleder.

Alpedrab: Alle ofre ramt af to kugler i hovedet

Alle fire dræbte ved et skuddrama i de franske alper onsdag blev hver ramt af to kugler i hovedet. Det viser obduktionen af ligene, siger den franske efterforskningsleder, Eric Maillaud, lørdag.

Han opgiver ikke yderligere oplysninger om resultaterne af obduktionen, der blev afsluttet fredag aften.

Samtidig er tre franske politimænd er kommet til England, mens en fjerde er på vej. De vil sammen med det lokale politi i Surrey ransage en af de dræbte, Saad al-Hillis hjem, for at forsøge at finde et motiv for drabene. Det skriver britiske BBC.

Saad al-Hilli blev skudt i sin bil på en parkeringsplads i de franske alper, hvor også hans kone, svigermor og en fransk cyklist blev dræbt.

En af politiets teorier er, at Saad al-Hilli og hans bror har været uvenner på grund af en strid om penge. Det har broderen dog afvist over for de britiske myndigheder.

Al-Hillis fireårige datter, Zeena al-Hilli, overlevede overfaldet ved at gemme sig under sin døde mors ben. Hun blev først opdaget efter at have ligget helt stille i bunden af køretøjet i otte timer.

Hun har siden identificeret de tre dræbte fra sin familie, men har ellers været i en choktilstand og har ikke kunnet hjælpe yderligere med efterforskningen.

Lørdag er to af datterens slægtninge rejst til Frankrig sammen med en socialrådgiver for at møde Zeena al-Hilli.

Det er dog endnu uvist, hvornår det kommer til at ske, fortæller Erik Maillaud.

- Jeg er ikke klar over, hvornår de vil komme til at se den lille pige. Vi er nødt til at sikre os, at det kan ske uden problemer, siger han.

Pigens ældre søster overlevede også, men hun er alvorligt såret med skudsår i hovedet og ligger fortsat i kunstigt koma på et hospital i Grenoble.

/ritzau/AFP

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.