Alt godt fra havet

Lions Club Hanstholm har op mod 60 frivillige i sving til den årlige velgørenhedsfest med fiskeretter af alle slags

Lone Lærke Krog
Mogens Mortensen laver saltstegte sild, en specialitet fra Bornholm. Foto: Klaus Madsen
Fødevarer 25. oktober 2008 23:00

Et selskab på 24 har meldt deres ankomst i bud fra Århus. Andre har meldt sig til parvis eller i små grupper. Men i hvert fald er der udsolgt til Lions Club Hanstholms årlige velgørenhedsfest, hvor man kan spise sig mæt i alt godt fra havet. KLubbens medlemmer og hustruer har ved deres frivillige indsats sørget for, at den gamle hal i Hanstholm er blevet pyntet, bordene dækket og fiskeretterne tilberedt og anrettet. Der er laks, torsk, hellefisk, helleflynder, pighvar, jomfruhummer, rejer og røget ål, makrel, sild, pighaj. Der er rødspætter, rødtunge, rødfisk, skærising, havkat, kuller, sej og mange flere slags fisk. Råvarerne er sponseret af lokale virksomheder, mens tilberedningen er foregået hjemme hos medlemmerne. Der er solgt 388 billetter til den 24. udgave af Lions Clubs fiskebord, hvor der også er musik og dans. Dertil kommer de frivillige, så der ventedes i alt 450 deltagere. Fiskebordet i Hanstholm giver således 80-85.000 kroner i overskud. Lions Club fordeler i årets løb sine midler til private eller foreninger, der skønnes værdige til et tilskud.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...