Alt klar til afgang

Brønderslev omdannes fredag til Brunder Lufthavn - BRL

Arkivfoto <i>Lars Pauli</i>

Arkivfoto Lars Pauli

BRØNDERSLEV:Forventningerne til det store arrangement med Brunder Lufthavn (BRL) fredag er store. Det er en helt ny event, hvor Brønderslev omdannes til en gigantisk lufthavn. Temaet er Tax-free fridag. Blandt flere ideer er det valgt at omdanne Brønderslev til en lufthavn.

Der bliver terminaler, gates, lounges, tavler med ankomst og afgange samt selvfølgelig butikker med tax-free tilbud. Der bliver fem terminaler: Terminal A er Algade, Terminal B er Bredgade, Terminal N er Nygade, Terminal T er Torvegade og Udenrigsterminalen er for forretningerne i Øsergade, hvortil der er gratis shutlebus fra klokken 17 til klokken 22. Passagererne kan uden betaling stå på shutlebussen. I hver terminal er der en række gates, der omfatter medlemsbutikkerne i gaden. På afgangs- og ankomsttavlerne kan kunderne hurtigt skabe sig et overblik over, hvilke butikker, der har tilbud.

Der vil være tre lounges rundt om i byen. BI’s Venner og Event Brønderslev bemander to af teltene. Der er livemusik i loungene.

Lions Club og Lions Club Brunhilde bemander den tredje lounge. Der vil i gaderne være højttaleranlæg, der kalder ud til de forskellige gates. En stor del af de handlende og deres ansatte har anskaffet lufthavnsuniformer.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.