Alt udsolgt til Minitriatlon 2012

Det er fjerde år i træk, arrangementet afvikles

Det er ikke en hel triatlon, men der skal stadig kæmpes for sagen.Privatfoto

Det er ikke en hel triatlon, men der skal stadig kæmpes for sagen.Privatfoto

HIRTSHALS: Lørdag den 8. september 2012 står 150 deltagere klar i startblokkene til at kaste sig ud i svømning, cykling og løb i Hirtshals Minitriatlon, der afholdes for fjerde år i træk. Deltagerne skal gennemføre, hvad der svarer til en tiendedel af en Ironman, og det betyder, at de kommer til at tilbagelægge 375 meter svømning, 18 km cykling og 4,2 km løb. Med de 150 deltagere kan Hirtshals Familie- og Firmaidræt, løbeklubben Havstrygerne og svømmeklubben Nejst melde fuldt hus til årets fælles motionsarrangement, der foregår ved Hirtshals Idrætscenter.

Støt stigende deltagertal

Deltagertallet, der topper i år, er kulminationen på et støt stigende antal deltagere siden starten på Hirtshals Minitriatlon i 2009. Her var der 32 deltagere, i 2010 steg tallet til 63, som i 2011 voksede til 79 – og i 2012 har deltagertallet altså rundet de 150.

- Vi er utroligt glade og totalt overrumplet over den store interesse, der er for arrangementet. Det bliver fantastisk at kunne give de 150 deltagere en god oplevelse til vores minitriatlon i Hirtshals, siger Jens Kjærsgaard Nielsen fra Hirtshals Familie- og Firmaidræt.
For helt almindelige motionister Jens Kjærsgaard Nielsen understreger, at denne minitriatlon er for helt almindelige motionister, der får mulighed for at prøve kræfter med en triatlon-distance.
- Man behøver bestemt ikke at være trænet triatlet for at deltage, blot man har en nogenlunde fysik, så er det muligt at gennemføre. I de foregående år har samtlige deltagere gennemført distancen, så vi mener, at alle kan være med og få en god oplevelse, lyder det fra Jens Kjærsgaard Nielsen. Der er dog også mulighed for at møde et par møde rigtige ”jernmænd” undervejs på ruten, som har valgt at deltage i årets minitriatlon i Hirtshals.

14 fra samme firma

Ligesom de foregående år finder man både nybegyndere, motionister, firmagrupper og erfarne triatleter på listen over de tilmeldte til Hirtshals Minitriatlon. Blandt firmagrupperne deltager også malerfirmaet J. Jeppesen’s eftf., som i år stiller med ikke mindre end 14 deltagere.

- Initiativet til at deltage kom fra et par medarbejdere i virksomheden, og vores deltagelse falder godt i tråd med, at virksomheden samtidigt har en aktivitet i gang om sundhed, arbejdsglæde og samarbejde. Der er bl.a. også flere førstegangtriatleter med på holdet, oplyser Mette Møgelmose fra J. Jeppesen,s eftf.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden