Alternativet - nu også med partiforening

11 af 56 partimedlemmer med til stiftende generalforsamling

Jesper Poulsen
Alternativet har nu stiftet en partiforening i Mariagerfjord. Her ses den første bestyrelse med suppleanter og gæster. Privatfoto
Mariagerfjord 1. september 2016 10:33

MARIAGERFJORD: Alternativet, som tidligere i år i Mariagerfjord Byråd sikrede sig sit første danske byrådssæde i skikkelse af tidligere SFer Melanie Simick, Hobro, har nu også stiftet en lokal partiforening.

På den stiftende generalforsamling for Alternativet i Mariagerfjord deltog 11 af de p.t. 56 medlemmer bosat i kommunen.

Efter vedtagelse af vedtægter afviklede man "det grønne forsamlingshus", hvorunder medlemmerne kom med ideer til, hvad de synes, den nye bestyrelse skal arbejde med.

Blandt andet vil man etablere en baggrundsgruppe til støtte for byrådsgruppen, og bestyrelsen vil altid være til stede med et medlem under byrådsmøderne.

- Det er vigtigt for Alternativet, at bestyrelsen repræsenterer medlemmer fra både den vestlige og østlige del af Mariagerfjord Kommune, og at vi tilstræber en ligelig fordeling af mænd og kvinder, pointerer Melanie Simick, der blev valgt til bestyrelsen.

Arbejdet med at finde byrådskandidater går i gang til efteråret.

Alternativet agter at holde kurser for byrådskandidaterne om byrådspolitik og strategi rundt om i storkredsene.

Bestyrelsen tæller desuden Viktor Ander Søndergård, Hvilsom, Søren Daugaard, Hadsund, Birgitte Miehs, Helberskov samt suppleanterne Karsten Karstensen, Mariager og Ketil Skovgaard, Hadsund.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...