Amanda Bynes tweeter: Jeg er en helt

En næseoperation er åbenbart nok til at få skuespillerinden Amanda Bynes til at omtale sig selv som "en helt".

Amanda Bynes tweeter: Jeg er en helt

Skuespillerinden Amanda Bynes, der er kendt for at medvirke i en lang række ungdomsorienterede, romantiske komedier som "She's The Man" og "Easy A", er efterhånden garant for mere eller mindre foruroligende udtalelser på Twitter.

Seneste udbrud handler om en næseoperation, som tilsyneladende har ophøjet Bynes til en form for heltinde - i hvert fald hvis hun selv skal skrive det.

- Jeg blev født med en gjord af hud mellem øjnene. Det var en medfødt defekt, som jeg fik fjernet kirurgisk! Jeg har aldrig været mere oppe at køre!, tweeter hun.

Og så får den 27-årige stjerne ellers hurtigt svært ved at holde de store ord tilbage.

- Jeg betragter mig selv som værende en helt efter at have lidt i 27 år med en medfødt defekt og først nu have fået den fjernet kirurgisk!

- Jeg blev nødt til at dele min historie med jer for at få medierne til at stoppe med at bruge gamle fotos af mig og skrive løgne om, at jeg opfører mig mærkeligt, når jeg blot var flov over at skulle fortælle, at jeg havde en medfødt defekt, tweeter hun videre.

Hun fortsætter derefter med at beskrive sine læger som helte og insisterer på, at det vitterlig er den nu bortopererede rem af hud, der har været skyld i hendes opførsel.

Amanda Bynes har den seneste tid skullet finde sig i både at stå anklaget for ulovlig omgang med bevismateriale og besiddelse af cannabis.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.